Director: Silviu POPESCULuni, 16 aprilie 2018
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  

Sondaj Persoană bănuită de furt calificat, depistată în flagrant delict de polițiștiPolițiștii Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au depistat în flagrant o persoană, care ar fi încercat să sustragă 60 de litri de motorină dintr-un autotren, parcat pe raza municipiului.

La data de 12 aprilie a.c., în jurul orei 01:00, polițiștii au depistat, pe timpul patrulării, în Râmnicu Vâlcea, un bărbat de 31 de ani, din municipiu, în timp ce sustrăgea motorină din rezervorul unui tir.  În urma verificărilor, polițiștii au constatat că persoana bănuită ar fi încercat să sustragă aproximativ 60 de litri de motorină. La fața locului au fost identificate alte 2 persoane, un bărbat și o femeie, care ar fi trebuit să beneficieze de combustibilul respectiv. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics