Director: Silviu POPESCUMarti, 13 martie 2018
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Politic  
Local  
International  

Sondaj Cererile Unice de Plată se depun în intervalul 1 martie – 15 mai 2018
Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că până la acest moment au fost depuse, în cadrul Campaniei de primire a Cererilor Unice de Plată în anul 2018, un număr de 79.393 cereri, pentru o suprafață de 221.301 hectare.

Reamintim că în conformitate cu Ordinul Ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) nr. 15/17.01.2017 privind stabilirea modalității de coordonare a implementării schemelor de plăți directe și a Ajutoarelor Naționale Tranzitorii care se aplică în agricultură, la nivelul MADR și al APIA, Cererile Unice de Plată se depun în intervalul 1 martie – 15 mai 2018 la Centrele județene/locale APIA și al Centrul Municipiului București.

Fermierii vor depune la APIA o singură Cerere Unică de Plată, chiar dacă aceștia dețin suprafețe de teren în localități sau județe diferite!

În cazul fermierilor care solicită o suprafață mai mare de 50 hectare de teren agricol cererile se depun la Centrele județene APIA, iar în cazul fermierilor care solicită o suprafață mai mică sau egală cu 50 hectare teren agricol cererile se depun la Centrele locale.

Pentru a utiliza eficient timpul pe care APIA l-a rezervat pentru primirea Cererilor în Campania 2018, rugăm fermierii să se prezinte la data și ora la care sunt programați conform INVITAțIEI primite.

Sprijinul financiar este finanțat din Fondul European de Garantare Agricolă (FEGA), din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR) și de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics