Director: Silviu POPESCUJoi, 10 octombrie 2019
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  
National  
Agricultura  

Sondaj

 În prima săptămână de activitate

88 de persoane au apelat la serviciile Centrului de permanență din OstroveniÎn prima săptămână de activitate, 88 de persoane au apelat la serviciile Centrului de permanență din Ostroveni, 49 dintre acestea prezentându-se în cursul ultimului week-end.

Conform statisticilor realizate de dr. Alin Obogeanu, coordonatorul Centrului, 36 dintre pacienți au fost copii, iar 52 adulți, dintre care 39 de femei și 13 bărbați. Cele mai frecvente afecțiuni care i-au adus pe oameni în fața medicilor din centrul găzduit la parterul fostului internat al Liceului ”Ferdinand I” (zona ”Tic-Tac”) au fost infecțiile respiratorii (32 de cazuri), dureri în regiunea dorsală – dorsalgii (11 cazuri) și tulburări gastro-intestinale (9 cazuri), dar au fost prezente și situații de plăgi prin înțepare sau tăiere, alergii sau vertij. Din fericire, în prima săptămână de funcționare nu au fost necesare nici intervenția echipajului de urgență și nici transportul vreunui pacient la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean.

Pornit de la ideea de degrevare a UPU și de asigurare de servicii medicale pe timpul nopții și în week-end-uri în cel mai mare cartier al municipiului Râmnicu Vâlcea, Centrul de Permanență – rezultat în urma cooperării dintre Primăria municipiului și Consiliul Județean Vâlcea - funcționează de la 1 octombrie și asigură asistența medicală primară prin intermediul a 14 medici specialiști în medicină de familie.

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics