Director: Silviu POPESCUJoi, 11 octombrie 2018
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Economic  
Local  
International  

Sondaj  Ministrul Finanțelor: O nouă rectificare bugetară va avea loc undeva în luna noiembrieO nouă rectificare bugetară va avea loc undeva în luna noiembrie, pentru că numai până la finalul acestei luni ai voie să faci a doua rectificare, a anunțat, la TVR1, ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, adăugând că și proiectul de buget pentru anul 2019 trebuie aprobat tot până în noiembrie.

"Avem în calcul o nouă rectificare bugetară în noiembrie. Așa am spus la început. Era undeva în octombrie, dar s-a întârziat prima rectificare, automat undeva în noiembrie, pentru că oricum până la final de noiembrie ai voie să faci a doua rectificare (...). A fost anunțată încă de la prima rectificare că planificăm în anul 2018 două rectificări bugetare, una în iulie, dar s-a întârziat până în septembrie și aveam în octombrie cea mai două rectificare și, la fel, automat s-a mutat în noiembrie, oricum fiind ultimul termen final de lună să poți face a doua rectificare", a spus Teodorovici.

El a precizat că după cea de a doua rectificare bugetară se va ști dacă salariul minim va crește înainte de 1 ianuarie 2019.

Nu în ultimul rând, Teodorovici a precizat că până la finalul lunii noiembrie trebuie aprobat și proiectul de buget pentru anul 2019.

"Până la final de noiembrie vine și bugetul pe 2019, care trebuie și el aprobat de Guvern, dar ca să am bugetul propus pe masa Guvernului trebuie să avem în prealabil două chestiuni foarte importante: Hotărârea de Guvern cu salariul minim pe economie, din calcul să vezi cum faci anul viitor bugetul și formula aceea de calcul pentru autoritățile publice locale, pentru că noi am promis că impozitul pe venit trece sută la sută la nivel local și la fel trebuie să ai baza legală ca să poți să o iei în calcul când faci bugetul pe 2019. Vor fi în noiembrie cel târziu și aceste acte normative emise de Guvern", a adăugat Teodorovici.

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics