Director: Silviu POPESCUMiercuri, 15 mai 2019
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  
National  

Sondaj

 Jocurile Olimpice ale Cercetașilor, 2019!După o vacanță binemeritată, cercetașii din Centrul Local “Radu de la Afumați” Râmnicu Vâlcea al Organizației Naționale “Cercetașii României” s-au întors cu forțe proaspete pentru ultimele activități din acest an. și, ca o repetiție înainte de campul “Tărâmul Haiducilor” care va avea loc în acest an la Boișoara, cercetașii au luat parte la o întrecere utilă și haioasă, în care le-au fost testate cunoștințele și abilitățile, dar s-au și distrat.

Astfel, șapte patrule de temerari au trecut prin „chinurile” a opt probe: cunoștințe cercetășești, prim ajutor, construire foc, popice, 2K1, alergare obstacole, fuga cu baloane, alergare în saci (ștafetă).

Lupișorii, și ei prezenți, au avut de trecut o singură probă: cea a jocului. Au testat mai multe jocuri sub atenta supraveghere a exploratorilor, exploratori care au organizat întreaga activitate. La final, toți participanții au fost premiați cu diplome și dulciuri.

Până la o nouă activitate: GATA ORICÂND!

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics