Director: Silviu POPESCUJoi, 23 mai 2019
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  
International  
National  

Sondaj

 Investiții de milioane de euro în Băile OlăneștiPrimăria Băile Olănești investește din bugetul propriu aproximativ 100.000 de euro pentru montarea de panouri solare la piscina închisă pe care o administrează, construită în parc, astfel încât apa să atingă permanent temperaturi optime chiar și în sezonul rece.

De asemenea, angajații administrației publice locale au aproape finalizată documentația necesară depunerii la finanțare prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) a unui proiect care vizează executarea unui foraj în satul Pietriș pentru captarea de apă geotermală și amenajarea unei rețele cu ajutorul căreia să se asigure încălzirea (agentul termic) atât pentru baza de agrement (ce va fi construită tot cu fonduri europene) cât și pentru majoritatea blocurilor de locuințe (inclusiv cele sociale) din stațiune. Primarul Son Vasilache a precizat că, în prezent, se așteaptă avizele de la ANRM pentru completarea documentației, valoarea estimată a proiectului investițional fiind de șase milioane de euro.

De asemenea, edilul din Băile Olănești a ținut să-i laude și pe patru agenți economici care dețin facilități de cazare și tratament chiar în centrul stațiunii. “Au accesat fonduri europene în valoare de aproximativ trei milioane de euro cu care modernizează și infrastructura de cazare, dar și pe cea de wellness cred că vom vedea finalizate lucrările foarte curând. Toată lumea din Băile Olănești se străduiește să progreseze și să contribuie la atingerea unui standard de calitate a serviciilor turistice cât mai ridicat oferit de stațiunea noastră”, ne-a declara primarul Sorin Vasilache.

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics