Director: Silviu POPESCUVineri, 11 august 2017
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  
National  

Sondaj  Incepe „Culesul viilor”, la Drăgășani. Deocamdată, festivalulDrăgășaniul se pregătește pentru sărbătoarea tradițională Culesul viilor, la pachet cu Festivalul Național de Interpretare a Cântecului Popular Lăutarul.

Sărbătoarea se va desfășura în perioada 21-24 septembrie, iar Primăria Drăgășani se ocupă deja de organizarea unor zile de neuitat pentru drăgășeneni. În fiecare toamnă, la Drăgășani, are loc sărbătoarea tradițională Culesul viilor, organizată de Primărie și Consiliul Local. Este o sărbătoare cu mult farmec și tradiție care marchează sfârșitul culesului viilor și ciocnirea primelor pahare de vin. Cu această ocazie, administrația locală pune în scenă și Festivalul Național de Interpretare a Cântecului Popular Lăutarul. An de an, cu ocazia acestei sărbători, renumiți soliști și ansambluri folclorice se întâlnesc la Drăgășani pentru a sărbători împreună cu localnicii noua recoltă. Festivalul Lăutarul este dedicat memoriei interpretului și dirijorului Paraschiv Oprea, originar din Drăgășani, și renumiților lăutari din aria folclorică a Drăgășanilor.

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic


©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics