Director: Silviu POPESCUVineri, 11 august 2017
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  
National  

Sondaj











  Drept la replică



Am primit spre publicare:

"Către: publicația ”Info Puls”

În atenția: Dana Nedescu, redactor șef

Ca urmare a apariției în publicația ”Info Puls”, a materialului ”Parcul de la Catedrala Ostroveni – tun de 3,6 de miliarde de lei vechi fără acte de achiziție a terenului”, în baza dreptului la replică vă solicit să dați publicității în ediția viitoare a ziarului Dvs. și pe pagina de Internet proprie următorul text:

Fideli fișei postului prin care li se trasează drept sarcină lansarea de minciuni sfruntate la adresa Primăriei municipiului cu o frecvență cel puțin săptămânală, angajații de la ”Info Puls” își fac datoria și de data aceasta lansând în spațiul public o serie de invenții despre o lucrare primită cu o extraordinară bucurie de către locuitorii celui mai mare cartier al orașului Parcul de lângă Catedrala ”Înalțarea Domnului din Ostroveni.

Este dificil de răspuns în doar câteva rânduri la multitudinea de aberații cuprinse în acest așa-zis material de presă, astfel că doresc doar să îi asigur pe cetățenii municipiului că toate etapele de realizare a acestui obiectiv de investiții au fost parcurse după lege și după obținerea tuturor acordurilor necesare.

În ceea ce privește afirmația că eu aș fi ”dat lucrarea prin încredințare directă, nu prin licitație pe SEAP, fiind vorba de bani publici mă simt obligat să vin cu următoarele precizări: procedura simplificată în SEAP (Sistemul Electronic de Achiziții Publice) pentru Proiectare și execuție pentru obiectivul de investiții ”Amenajare parc public în zona Catedrala Înălțarea Domnului a fost demarată prin anunțul de participare simplificat nr. 396629/22.11.2016 postat în SEAP, data limită de depunere a ofertele în SEAP fiind 12.12.2016. Până la data limită s-au depus două oferte, iar asocierea OK SRL Ralunic SRL – Aspire Design SRL a fost desemnată câștigătoare și s-a semnat Contractul nr. 3090/27.01.2017, pentru care s-a făcut Anunțul de atribuire în SEAP nr. 205716/02.02.2017.

Am demonstrat, așadar, cât de scurte sunt picioarele minciunilor lansate de salariații de la Info Puls. Dar dincolo de frecvența cu care Primăria este atacată constant, mai condamnabil mi se pare modul în care această publicație crede că îi poate prosti pe puținii săi cititori folosindu-se de scorneli încropite ”la normă și aruncate cu nerușinare în spațiul public.

 

Mircia Gutău,

Primar"

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic










©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics