Director: Silviu POPESCUMiercuri, 12 iunie 2019
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Economic  
Local  
National  

Sondaj

  De Rusalii, locuitorii din Mihăești sărbătoresc ziua comuneiDuminica, 16 iunie, locuitorii din Mihăești vor sărbători ziua comunei, ajunsă la cea de-a XI-a ediție. Evenimentul se va desfășura într-un spațiu special amenajat pentru această sărbătoare, pe izlazul comunal din satul Negreni.

Localnicii din Mihăești și toți invitații vor fi prezenți la manifestările organizate de administrația locală. În cadrul evenimentului vor participa, alături de localnici, și personalități din viața politică și administrativă a județului. Pe data de 16 iunie, de Rusalii, evenimentul se va deschide în prezența invitaților, autorităților locale și județene cu un discurs al primarului despre importanța acestei sărbători.

Pe scena amplasată pe izlazul Negreni vor urca, alături de Ansamblul Rapsodia Vâlceană, Niculina Stoican, Emilia Ghinea, Dorina Mete, Costel David, Romică David, Ștefan Minulescu, Claudia Pavel, grupul vocal „Haiducii” din Amărăști, dar și câteva formații de elevi din localitate, care vor susține un frumos program artistic.

„Ziua localității Mihăești este un eveniment dedicat comunității noastre, și dorim să păstrăm nivelul calitativ al evenimentului atât pe plan artistic, dar și muzical. și de data aceasta vom avea un frumos spectacol artistic, asta însemnând artiști locali, tineri talentați, dar și apreciați soliști de muzică populară. Mai rămâne doar ca bunul Dumnezeu să țină cu noi, și să avem parte de vreme bună, pentru că și cetățenii din Mihăești merită să se bucure din plin de aceste zile de sărbătoare”, spune primarul localității, Constantin Bărzăgeanu.

Seara, primarul le va oferi participanților foc de artificii.

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics