Director: Silviu POPESCUJoi, 7 decembrie 2017
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  
Agricultura  

Sondaj  Cupa ,,Generația Anticorupție” la Râmnicu Vâlcea Joi și vineri, 7-8 decembrie 2017, începând cu ora 09.00, la Colegiul de Silvicultură și Protecția Mediului Rm. Vâlcea, se continuă competiția sportivă de minifotbal mixt – liceu ,,Cupa Generația Anticorupție” 2017.

În semifinalele competiției s-au calificat echipele următoarelor licee: Liceul George țărnea Băbeni, Liceul Tehnologic Căpitan Nicolae Pleșoianu Rm.-Vâlcea, Liceul Tehnologic ,,Ferdinand I” Rm.-Vâlcea, Colegiul Energetic  Rm.-Vâlcea, astfel că în ziua de 8 decembrie se va stabili clasamentul pe podium.

În  vederea atingerii obiectivelor propuse de către organizatori și pentru a promova mesajele anticorupție, pe parcursul derulării competiției, elevii  au  primit  întrebări ce vizează competențe DGA,  riscurile și consecințele rezultate ca urmare a săvârșirii unor fapte de corupție, cunoașterea și punerea în aplicare a principiilor educației bazate pe respectarea valorilor morale ale societății, necesitatea adoptării unui comportament de respingere a corupției, toate răspunsurile corecte fiind premiate. 

Festivitatea de premiere va avea loc în data de 8 decembrie 2017, începând cu ora 11.00, cu prilejul Zilei Internaționale Anticorupție,  sărbătorită în fiecare an în data de 9 decembrie 2017.

Câștigătorii competiției vor fi recompensați cu diplome, cupe, medalii,  dar și cu alte materiale promoționale inscripționate.

 

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic


©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics