Director: Silviu POPESCULuni, 16 aprilie 2018
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  

Sondaj Constantin Rădulescu: Vești bune de la MDRAP! Primim aproape 3 miliarde lei vechi pentru pug-urile a 19 localități! “Astăzi, vineri 13 aprilie, am avut onoarea să îmi pun semnătura pe un contract primit de la viceprim-ministrul Paul Stănescu, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, contract prin care 19 localități vâlcene primesc bani pentru elaborarea și actualizarea planurilor urbanistice generale și a regulamentelor locale de urbanism.

Este vorba de 297.931 lei care vor fi repartizați localităților Berislăvești, Călimănești, Copăceni, Costești, Dăești, Dănicei, Ghioroiu, Gușoeni, Livezi, Măciuca, Măldărești, Milcoiu, Muereasca, Nicolae Bălcescu, Popești, Sălătrucel, Scundu, Tetoiu și Tomșani.

Consider că și acesta este un pas important pentru modernizarea actului administrativ în România, un demers care vine în final în sprijinul cetățenilor și, în cazul nostru, al locuitorilor județului Vâlcea.” – Constantin Rădulescu, Președinte Consiliul Județean Vâlcea.

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics