Director: Silviu POPESCUVineri, 23 august 2019

Local

Sondaj

Comunicat de presă Mircia Gutău

Râmnicul nu trebuie să arate ca un islaz de bâlci împânzit cu zeci de corturi!

Revenit intempestiv din concediu și pus să strângă semnături pe caniculă, PNL Râmnicu Vâlcea își consumă frustrarea acuzând Primăria municipiului că nu i-a fost aprobată cererea de amplasare a nu mai puțin de 9 corturi pentru această activitate.

Ca să îi liniștesc pe mult prea agitații liberali din municipiu, precizez că, în conformitate cu legislația locală pe care au dovedit în atâtea rânduri că o stăpânesc superficial, primarul municipiului este cel care decide într-o astfel de situație luând în considerare o serie de factori obiectivi, iar în baza acestui atribut și din dorința de a nu face ca Râmnicul să arate ca un islaz de bâlci împânzit cu zeci de corturi, care mai de care mai colorate, am decis ca fiecărei formațiuni politice care a depus până acum o astfel de cerere să i se aloce un singur amplasament.

Dacă liberalii din Râmnicu Vâlcea consideră că dezideratul la care s-au înhămat nu poate fi atins decât amplasând corturi colorate pentru a aduna semnături la fiecare colț de stradă e treaba lor. Eu însă nu voi admite ca această activitate politică să afecteze viața râmnicenilor, estetica orașului și desfășurarea unor evenimente publice ale comunității locale.

Mircia Gutău,

Primar

Curierul de Râmnic
Abonamente