Director: Silviu POPESCUMiercuri, 15 mai 2019
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  
National  

Sondaj

 Arta plastică - un punct important în programul ”Zilelor Râmnicului”Mai multe vernisaje ale unor expoziții de artă plastică, icoane și caricaturi sunt programate în cuprinsul ”Zilelor Râmnicului” prin grija Uniunii Artiștilor Plastici – filiala Vâlcea.

Iubitorii acestui gen artistic se vor putea delecta cu expoziții la Galeria ”Artex”, în galeriile Cozia ”Pasaj 1” și ”Pasaj 2”, la Muzeul de Artă ”Casa Simian” și la Muzeul Satului Bujoreni, printre expozanți numărându-se artiștii Tudor Meiloiu, Doru Drăgușin, Ion Aurel Gârjoabă sau Mihai Pânzariu Pim.

Totodată luni, 20 mai, la ora 12.00, a fost programată inaugurarea ansamblului de picturi ”Imagini-monumente” ale Râmnicului de pe aleea Doru Chiriță (lângă Podul Carol I), o lucrare deosebită, cu șanse reale de a intra în ”Cartea Recordurilor”, prin care autorul, profesorul Adrian Luță, a scos la lumină, într-un mod original - pictură în ulei pe panourile fonoabsorbante de mari dimensiuni din plexiglas - adevărate imagini-emblemă ale Râmnicului de ieri și de azi.

 

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics