Director: Silviu POPESCULuni, 16 aprilie 2018
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Local  

Sondaj Acuzat de omor calificat, arestat pentru o perioadă de 30 de zileBiroul de informare publică și relații cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus, la data de 12 aprilie 2018, punerea în mișcare a acțiunii penale  sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat față de inculpatul Georgescu Gheorghe.

 La aceeași dată, procurorii au solicitat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Vâlcea, arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Probatoriul administrat a relevat faptul că, în noaptea de 10/11.04.2018, inculpatul Georgescu Gheorghe aflându-se la locuința victimei P.M., în vârstă de 54 de ani, fosta sa soție, pe fondul unui conflict spontan generat de către acesta, a exercitat acte de agresiune de o cruzime sporită asupra victimei, atât prin lovire cu pumnii, cât și un corp dur cu muchii tăietoare, respectiv o sticlă cu fragmentare la impact, aducând victima în stare de inconștiență, după care, folosindu-se de un cuțit pe care l-a luat din locuința victimei, i-a produs acesteia o plagă tăiată cervicală profundă, care a generat decesul victimei, inculpatul părăsind apoi locuința acesteia.

După comiterea faptei de omor asupra victimei, inculpatul Georgescu Gheorghe s-a deplasat la locuința sa de domiciliu, unde a încercat să se sinucidă, provocându-și leziuni traumatice prin înjunghiere în spațiul intercostal, după care a incendiat acoperișul locuinței sale și o anexă, provocându-și arsuri de gradul II și III pe circa 35% din suprafața corporală.

Față de arsurile corporale suferite, s-a dispus transferul acestuia în aceeași zi la  o unitate spitalicească din municipiul București.

Investigațiile au fost efectuate cu sprijinul ofițerilor de poliție din cadrul I.P.J. Vâlcea – Serviciul de Investigații Criminale.

Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele.

Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

 

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic
©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics