Director: Silviu POPESCUVineri, 23 februarie 2018
Titlurile zilei
Prima pagina  

Articole
Politic  
Local  

Sondaj  Acțiune TNL Vâlcea: Cafeneaua LiberalăOrganizația de Tineret a PNL Vâlcea organizat la Horezu, prima ediție a evenimentului „Cafeneaua Liberală”. Acțiunea a fost o invitație la dialog, având ca principale teme preocupările tinerilor, necesitatea implicării în politică și programe de finanțări europene adresate tinerilor. La acest eveniment au participat tineri liberali din zona orașului Horezu, dar și mulți tineri neafiliați politic care și-au dorit să afle mai multe despre acțiunile desfășurate de TNL Vâlcea. Invitații acestui eveniment au fost Dragoș Cuță, Gabriel Barbărasă și Adrian Preda, specialiști în accesarea fondurilor europene și Sorin Ciobanu, specialist în comunicare politică și marketing electoral.

”Luna februarie este o lună plină de acțiuni pentru noi, tinerii liberali. Dacă până acum, am desfășurat o serie de activități menite să consolideze noua echipă, începând de săptămâna trecută am demarat calendarul de evenimente pe care ni l-am propus pentru  acest an. Ne bucurăm de participarea numeroasă a tinerilor, neimplicați politic, care au fost prezenți la ceea ce noi am numit „Cafeneaua liberală”. Participanții au fost încântați de subiectele pregătite și prezentările făcute de invitați. În același timp, și-au exprimat nemulțumirile față de actuala guvernare, considerând că România se îndreaptă într-o direcție greșită. Sunt mulți cei care își doresc să se implice activ în politică și care își doresc o schimbare reală a modului în care se manifestă actuala clasa politică. Acest proiect va fi continuat în tot județul în prima jumătate a acestui an. Pe lângă activitățile nou demarate, le vom continua și pe cele devenite deja tradiție. Astfel, la sfârșitul acestei săptămâni în cadrul celei de-a VI a ediții a evenimentului „De Dragobete, iubește românește”, vor fi organizate mai multe acțiuni în municipiul Rm. Vâlcea cât și o petrecere cu tematică, în cadrul căreia vor fi premiate cele mai originale declarații de dragoste”, a declarat președintele TNL Vâlcea, consilierul județean Alexandru Părduț.

Curierul de Râmnic
Abonamente
Publicitate
Contact

Informații
Ramnic Tube
Sitemap
Arhivă
Newsletter
Anunțuri
Curs valutar
Dicționar
Jocuri
RSS 2.0

Imagini din
Râmnicu Vâlcea
Panoramă
B4U Râmnic


©2006-2010 SC CITYMEDIA SRL. Toate drepturile rezervate.Design și programare: Datagram.roDespre noi :: Termeni si condiții :: Contact
free counter with statistics